Activiteitenkalender

Oktober en november 2018
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
maandag 29 oktober 2018
"Creatieve workshop sieraden maken"
September en oktober 2018
"Exposities in De Open Hof en Gezondheidscentrum Veldhuizen"
Vanaf oktober 2018
"Mindfulness bij kanker"
Elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur
"Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt"

Veel gestelde vragen

Toon Hermans Huizen zijn in: Sittard, Anrhem, Venlo, Heerlen, Maastricht , Weert, Ede, Waalwijk, Amersfoort, Zeewolde, Tiel en Hoogeveen. Elk huis heeft een eigen directie en bestuur en werkt autonoom. Het aanbod verschilt per huis.

Naast de Toon Hermans Huizen zijn er in vele andere steden inloophuizen voor mensen die met kanker te maken hebben. Een overzicht ziet u op de website van de koepelorganisatie IPSO-Attendum: http://www.ipso.nl

Hieronder vindt u het antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Mail ons dan info [at] toonhermanhuisede.nl U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

1. Voor wie is het Toon Hermans Huis Ede?
Het Toon Hermans Huis is er, binnen de regio Gelderse Vallei, zowel voor mensen met kanker, als hun partner en gezinsleden en verzorgers. Maar ook zeker voor nabestaanden of mensen die de ziekte achter de rug hebben.

2. Wat biedt het Toon Hermans Huis Ede?
Het huis biedt, in een warme, betrokken omgeving, diverse vormen van ondersteuning bij het leven met kanker, variërend van lotgenotencontact, lezingen en informatie, tot creatieve activiteiten, cursussen en ontspanningsoefeningen. Een plek voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, of juist even met rust gelaten willen worden.

3. Wanneer is het Toon Hermans Huis Ede geopend?
Iedere week kunt u binnenlopen op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag, van 13:00 tot 17:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Als u het niettemin plezierig vindt om vooraf een aantal zaken telefonisch te bespreken, dan staan wij u tijdens openingstijden graag te woord.

4. Waar vind ik het Toon Hermans Huis Ede?
Het inloophuis is gevestigd aan de Telefoonweg 124B in Ede, recht tegenover het NS-station Ede Centrum en boven drukkerij Mercurius. Voor een exacte beschrijving, zie Adres/routebeschrijving

5. Wat kost het Toon Hermans Huis Ede?
Het inloophuis is gratis toegankelijk. Voor specifieke activiteiten kan een geringe bijdrage gevraagd worden.

6. Door wie wordt het Toon Hermans Huis Ede gerund?
Het Toon Hermans Huis Ede is een voortzetting van het Inloophuis Panakeia, Dit is opgericht door de Stichting Inloophuis Gelderse Vallei, een stichting zonder politieke of religieuze signatuur. De dagelijkse leiding in het Inloophuis is in handen van een vaste coördinator. Deze wordt ondersteund door een groep vrijwilligers onder andere in de functie van deskundige gastvrouwen en –heren.

7. Ik heb nog een vraag. Waar kan ik hiermee terecht?
U kunt ons voor vragen en aanvullende informatie telefonisch bereiken tijdens openingsuren. Buiten onze openingstijden kunt u onze voicemail inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.