Activiteitenkalender

April, mei en juni 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Tot en met april 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"

Boekpresentatie Esther Radstaak

Dinsdag 24 september 2013

Op dinsdag 24 september heeft de boekpresentatie ‘Je moet het durven’ van Esther Radstaak plaatsgevonden.

Esther Radstaak (1967) woont in Ede. Op twaalfjarige leeftijd werd bij haar een kiemceltumor vastgesteld. Ze geneest na een zware ziekteperiode van twee jaar. Haar leven gaat verder: ze trouwt en krijgt een dochter. Tegen de tijd dat haar dochter ook twaalf jaar wordt, komen alle herinneringen aan vroeger terug inclusief de doorstane pijn en spanningen. Ze kan hier niet mee omgaan en zoekt ten einde raad hulp.

Haar boek ‘Je moet het durven’ is een autobiografisch verslag waarin haar verhaal neergezet is hoe zij uiteindelijk toch weer haar levensgeluk gevonden heeft.

Esthers Radstaak “Het is mijn wens dat dit boek ouders zal helpen boven hun verdriet uit te stijgen en dat artsen en verpleegkundigen de kans krijgen zichzelf te zien door de ogen van een kind.”  Het meest waardevolle is dat mensen met vergelijkbare traumatische ervaringen moed kunnen putten uit Esthers uiteindelijke overwinning. Het boek ‘Je moet het durven’ kunt u voor 16,95 euro gesigneerd aanschaffen bij ons Toon Hermans Huis.

                       

 

Voor meer informatie en aanmelden: info [at] toonhermanshuisede.nl of 06-22161969