Activiteitenkalender

Tot en met oktober 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Home

Tijdelijk gesloten

We hebben het dinsdag 13 oktober allemaal gehoord; er zijn strengere maatregelen nodig om het aantal besmettingen met het coronavirus te laten dalen. Dat geldt ook voor ons Toon Hermans Huis, helaas. Vandaag hebben wij besloten dat ons inloophuis vanaf aanstaande maandag 19 oktober dicht gaat. Een lastig besluit, dat we weloverwogen genomen hebben.

Onze gasten geven aan grote behoefte te hebben om te komen, wij willen ze ontvangen, maar we moeten ze ook beschermen. Daarom sluiten wij ons Toon Hermans Huis voor nieuwe gasten, maar maken we voor onze huidige gasten die aangeven veel last te ondervinden van onze sluiting een uitzondering. Voor hen zijn wij op afspraak geopend. Een afspraak kan gemaakt worden gedurende onze reguliere openingstijden op dinsdag, woensdag en donderdag en tijdens Bakkie Troost op de eerste zondag van de maand. 

Wij realiseren ons heel goed dat u juist in deze tijd extra behoefte heeft aan een praatje of steun en daarom blijven wij bereikbaar. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 06 - 22 161 969 of een mail sturen naar info [at] toonhermanshuisede.nl.  Wij houden u via onze website op de hoogte. Pas goed op uzelf!

 

---

Wij zijn gevestigd in De Open Hof aan de Hoflaan 2 in Ede.

 

Wij beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen vlak voor de deur.

---

Denise Hoek en Rachelle de Croon maakten onlangs een filmpje over ons Toon Hermans Huis. Dit filmpje is te bekijken op: https://edestad.nl/lokaal/toon-hermans-huis-verhuisd-naar-de-hoflaan-498708

---

Welkom op de website van het Toon Hermans Huis Ede, een inloophuis voor wie geraakt wordt door kanker, hun gezinsleden en verzorgers. Vanuit de regio Gelderse Vallei kunt u bij ons terecht voor diverse vormen van ondersteuning bij uw leven met kanker. Heeft u zelf kanker, heeft u kanker gehad of kent u iemand met kanker in uw directe omgeving? U bent van harte welkom aan de Hoflaan 2 in Ede.

  

Onze openingstijden zijn dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur en elke eerste zondag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur. Toon Tovenaars Kinderinloop is elke woensdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 15.30 uur. Je kunt inlopen wanneer je wilt. Onze gastvrouwen en -heren zijn tevens dagelijks aanwezig in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei.