Overslaan en naar de inhoud gaan

Ieder jaar wordt rondom Wereldkankerdag wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Op diverse plaatsen worden activiteiten georganiseerd. Ons Toon Hermans Huis houdt een Open Huis om ieder die geraakt wordt door kanker kennis te laten maken met onze activiteiten. Dit jaar is ons Open Huis op zaterdag 16 februari van 12.00 uur tot 15.30 uur aan de Hoflaan 2 in Ede.

Bij de deur wordt u hartelijk ontvangen door één van onze gastvrouwen of –heren. U kunt een rondleiding krijgen door ons inloophuis en er is van alles te zien. Stands met informatie over onze activiteiten zoals Bakkie Troost, de Klimopgroep en Toon Tuin, onze samenwerking met het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei, het buddyproject, haarwerken en Stichting Breiboezem.

Ook kunt u zich bij de deur inschrijven voor een gratis voetrefelx– en lichaamsmassage en schoonheidsbehandeling. En er zijn workshops die u zeker niet wilt missen. U kunt aanschuiven bij de workshop Kleuren voor volwassenen, een workshop sieraden maken, een workshop mindfulness of een workshop bij ons koor Zingen voor je Leven volgen. Ook geeft ons koor gedurende deze dag twee optredens. Altijd al willen leren tekenen of schilderen? Loop dan eens binnen in onze creatieve ruimte, ga in gesprek met onze cursisten van Lijn en Kleur en bekijk hun mooie werken. En koopt u ook een lootje voor de loterij? Er zijn mooie prijzen te winnen.

Natuurfotograaf Rob Uittenbogaard exposeert deze maand nog in De Open Hof, dus ook zijn prachtige foto’s zijn te bekijken. Genoeg redenen om 16 februari nu direct in uw agenda vrij te houden!