Overslaan en naar de inhoud gaan
Landelijke ontmoetingsdag Hoofd-Hals

Velen kijken er al naar uit, de Landelijke Ontmoetingsdag op zaterdag 28 september aanstaande. Een feestelijke dag met interessante workshops, lekker eten en gezellige ontmoetingen georganiseerd door patiëntenvereniging Hoofd-Hals. Dit keer weer bij Van der Valk in Vianen. De werkgroep LO/LW is daar begin augustus op bezoek geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Zaal mooi? Check! Zwembad in orde? Check! Fitnessruimte oké? Check! Eten lekker? Mmmmmmmmm, ja, heerlijk!

U kunt zich nog inschrijven!

Programma

10.15-10.45: Ontvangst met koffie en thee
10.45-11.15: Opening, voorzitter Rob Burdorf licht de activiteiten toe van de PVHH
11.15-12.00: Lancering Voedingsplatform
12.00-13.20: Lunchbuffet, sjoelcompetitie en bezoek stands
13.20-13.30: Start middagprogramma
13.30-15.00: 6 workshops waaruit u er een kunt kiezen (met een tweede keuze als alternatief als er voor uw eerste keuze al teveel aanmeldingen zijn)

Workshops

  1. Partnerworkshop: voor de 'partners van'. Tijdens het ziekteproces is er veel aandacht voor de patiënt. Maar wat doet het met u? 
  2. Larkel zwemmen voor gelaryngectomeerden: zou u graag willen zwemmen? Hier kunt u zien hoe dat zwemmen met de Larkel gaat.
  3. Fitness: wilt u zich graag wat fitter voelen? Horen wat u daar zelf aan kunt doen? Dan is deze workshop iets voor u.
  4. Late effecten: hoort u bij de mensen die vele jaren na de behandeling tegen hoofd-halskanker last krijgen van late effecten? Hier kunt u er meer over horen.
  5. Immunotherapie: we horen er steeds vaker over, maar wat is immunotherapie precies? Dr. Carla van Herpen vertelt u hierover.
  6. Samen beslissen: in gesprek met de arts over uw behandelplan. Hoe bent u een goede gesprekspartner? Waar moet u op letten? Zijn er goede tips? In deze workshop hoort u het.


Geen workshop volgen? Dan blijft u in de grote zaal waar spreekstalmeester Willem Melchior een gezellig programma zal presenteren.

Inschrijven voor deze dag kan via de webiste van Hoofd-Hals https://pvhh.nl/events/landelijke-ontmoetingsdag-2/


Patiëntenvereniging HOOFD-HALS (PVHH) is een landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met kanker in het hoofd-halsgebied en hun naasten. Zij ondersteunen met (medische) informatie, brengen je in contact met lotgenoten, behartigen je belangen bij derden en verlenen nazorg.