Overslaan en naar de inhoud gaan
Toon Hermans Huis Ede

Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt en onze gast met totaal vier in plaats van met zes personen aan boord mag komen is het toch
puur genieten op het water. De ziekte blijft aan wal, de beleving is onbetaalbaar en de herinnering gaat mee. Het weer is niet belangrijk want binnen is het warm en gezellig.

Varen vanuit de Amsterdam Marina heeft heel veel voordelen. Het schip de Vaarwens heeft als thuishaven de Amsterdam Marina. Vanuit de beschutting van Amsterdam kunnen we onder alle weersomstandigheden varen. We kunnen ook naar de Zaanse Schans met zijn mooie molens of naar Muiden met het mooie Muiderslot, het eiland Pampus en Durgerdam. Kortom het is een prachtig vaargebied. We kunnen kiezen om door Amsterdam te varen, over de Amstel en door de grote Industriehavens.

Heeft u een wens of kent u iemand die voor een wens in aanmerking komt? Vul dan de aanmelding in op de website van Stichting Vaarwens. Bellen mag ook 020-2441092. De rest regelen wij. Komt u met eigen vervoer, dan regelen wij gratis parkeerplaatsen vlakbij het schip. Moet iemand liggend vervoerd worden, dan regelen wij de wens ambulance. De dag is kosteloos, inclusief catering en mooie foto's. En... de vaardag is privé. De dag is voor één iemand die is uitbehandeld samen met zijn/haar naasten.

Er is bijna iedere dag een vaarwens. Op onze site www.vaarwens.nl zijn de verslagen te lezen. Bent u ook geraakt, dan kunt u langs deze weg donateur worden van stichting Vaarwens, zodat wij door kunnen gaan met het aanbieden van gratis vaarwensen aan mensen in hun laatste levensfase.