Overslaan en naar de inhoud gaan

André Erken, eigenaar van Goudpoort Juwelier Ede, heeft ter ere van het afscheid van burgemeester Cees van der Knaap een cd opgenomen. De CD 'Mijn stad' is door André Erken ingezongen en gecomponeerd. De opbrengst van de verkoop van deze CD is voor ons Toon Hermans Huis!

André Erken: "De muziek is uitgevoerd door Urias en opgenomen in  de studio 'Art of Melody' in Nijmegen. Het Comité Nationale Feestdagen heeft bij dit lied een clip opgenomen waarbij op allerlei locaties in Ede gefilmd is. De DVD komt op een later moment in de verkoop."

Maandag 28 augustus werd de CD 'Mijn Stad' uitgereikt aan burgemeester Van der Knaap bij zijn laatste officiële handeling als burgemeester, de ontkroning en kroning van de Heidehoogheden. Uiteraard bracht André van Erken zijn lied ook ten uitvoer.

De CD is voor 5 euro verkrijgbaar bij:

  • Goudpoort Juwelier aan de Maanderpoort 5 in Ede
  • Zoo&Zo Dierenspeciaalzaak aan de Lorentzstraat 1b in Ede
  • Sunfit Sportcentrum  aan de Verlengde Blokkenweg 18 in Ede
  • en uiteraard ook in ons Toon Hermans Huis Ede.

Wil u de CD liever toegestuurd krijgen? Dan maakt u 8,25 euro over naar IBAN nummer NL15RABO0105596701. Dit bedrag is inclusief verpakkings- en verzendkosten. Vergeet u niet uw naam en het adres te vermelden waar de CD naartoe gestuurd mag worden?

Comité Nationale Feestdagen, alvast hartelijk dank voor dit mooie initiatief!

Fotogallerij