Overslaan en naar de inhoud gaan
Toon Hermans Huis Ede

Heeft u uw laatste behandeling tegen darmkanker achter de rug? Voelt u zich (nog steeds) vermoeid? Als u beide vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan kan de Wageningen Universiteit uw hulp goed gebruiken.

Waarom is uw hulp nodig?

Vanuit de Wageningen Universiteit wordt een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar vermoeidheidsklachten onder ex-darmkankerpatiënten. Op basis van dit onderzoek, wordt er een leefstijl interventie ontwikkeld waarbij het doel is om vermoeidheidsklachten te verminderen. Om dit onderzoek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, zijn zij geïnteresseerd naar uw mening en ervaringen.

Wat wordt er van u verwacht?

Het onderzoek bestaat uit een interview gecombineerd met een groepsdiscussie van circa 1,5 uur met 3 andere deelnemers. Deze discussie zal online via Microsoft Teams plaatsvinden in verband met de huidige corona maatregelen. Deelname aan het onderzoek is altijd vrijwillig en er zal een kleinigheidje naar u worden opgestuurd voor tijdens de online discussie.

Meer weten of reageren?

Uitgebreidere informatie over het uiteindelijke onderzoek kunt u hier vinden: https://www.alliantievoeding.nl/nl/projecten/de-sofit-studie

Wilt u meedoen? Neem dan contact op met sofit.study@wur.nl. Hier kunt u ook uw vragen stellen.