Overslaan en naar de inhoud gaan
Update coronavirus 23 november 2020

Goed nieuws! We kunnen weer een beetje open. Vanaf dinsdag 24 november gaan we weer terug naar dezelfde maatregelen als voor de afgelopen twee weken. We zetten ze nog even voor u op een rijtje.

  • In de maanden november en december bent u welkom tijdens onze inloop op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur. Om te voorkomen dat er te veel gasten tegelijk komen, vragen wij om u aan te melden via 06 – 22 161 969 of info@toonhermanshuisede.nl
  • Bakkie Troost is op zondag 6 december van 14.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken. Ook hier geldt dat u zich van tevoren moet aanmelden.
  • De schilderlessen op dinsdag en donderdag gaan door voor onze huidige cursisten. Wie wil deelnemen aan de schilderlessen meldt zich van tevoren bij de docent. We houden ons hier aan de regel: binnen (niet in een thuissituatie) en buiten bestaat een groep uit maximaal 4 personen van verschillende huishoudens
  •  Ons koor Zingen voor je Leven zingt in november en december digitaal met elkaar. In november en december zijn geen creatieve workshops, kleurworkshops of bijeenkomsten van de Klimopgroep.
  • In november en december is Toon Tovenaars Kinderinloop alleen geopend voor onze vaste gasten.