Overslaan en naar de inhoud gaan
Update corona

Eindelijk... we gaan weer open. Nog niet helemaal zoals u van ons gewend bent, maar we kunnen weer open en dat vinden we al heel fijn. Vanaf dinsdag 16 juni zijn onze vrijwilligers er op dinsdag– en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. Dat betekent een half uurtje later open en een half uurtje eerder dicht, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor en na uw bezoek spik en span is. Wij vragen u om u aan de volgende maatregelen te houden.

De inloopmiddagen zijn in de maanden juni, juli en augustus op dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur.  Wij ontkomen er niet aan om een paar maatregelen met u te bespreken. Heeft u koorts of bent u verkouden, kom dan niet. U wordt even vriendelijk als altijd begroet, maar handen geven doen wij nu niet.  Wij houden ons aan de 1,5 meter maatregel. Wj vragen u bij binnenkomst om uw handen te desinfecteren. In onze huiskamer mogen vier personen tegelijk aanwezig zijn. Er zijn altijd twee gastvrouwen of –heren. Mochten er meer dan twee gasten tegelijk komen, dan zoekt een van de vrijwilligers samen met onze gast een ander plekje.

Gebruik van het toilet is mogelijk. U kunt een van de twee toiletten in de gang links gebruiken. Dat is achter de creatieve ruimte. Deze toiletten worden regelmatig extra schoongemaakt. Uiteraard zijn er hygiënische doekjes beschikbaar als u dit zelf nog extra wilt doen. Wij vragen u om deze doekjes niet in het toilet te gooien, maar in een van de afvalemmers. De wc graag doorspoelen als de deksel van het toilet gesloten is.

Als u het prettig vindt, hebben wij mondkapjes of handschoenen voor u beschikbaar. Koffie en thee worden tijdelijk geschonken in papieren bekers. Neemt u liever uw eigen beker mee, dat is natuurlijk prima. Neemt u uw beker dan wel weer mee naar huis? In De Open Hof is een looproute. Probeert u zich daar zo goed mogelijk aan te houden alstublieft.  En tot slot: u bent nog net zo welkom als altijd! Wij vinden het fijn om u weer in ons Toon Hermans Huis te mogen ontvangen.

Geen inloop op woensdag
De inloopmiddag op woensdag vervalt deze zomer. In de zomer bekijken wij onze openingstijden vanaf september opnieuw.  Zodra we daar een beslissing over kunnen nemen, laten wij het u direct weten.

Zoals onze vaste jonge gasten inmiddels weten, worden er in de maanden juli en augustus geen creatieve workshops georganiseerd bij Toon Tovenaars Kinderinloop.

Nog geen Toon Tovenaars Kinderinloop
Omdat wij nu pas weer open kunnen en de inloopmiddag voor volwassenen op woensdag ook niet doorgaat, is er in juni helaas ook geen Toon Tovenaars Kinderinloop meer. We kijken ernaar uit om jullie weer te zien en  met jullie aan de slag te gaan. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie weer beginnen. Houd onze website hiervoor in de gaten!

Geen spelletjesochtend, creatieve workshops of kleuren
Creatievelingen en spelletjesliefhebbers moeten helaas nog even geduld hebben. Omdat bij deze activiteiten materialen gedeeld worden en afstand bewaren bijna niet te doen is, hebben we moeten besluiten om in juni, juli en augustus de spelletjesochtenden, de creatieve workshops en de ochtenden kleuren voor volwassenen niet door te laten gaan. Hopelijk kunnen we de schade in september weer inhalen!