Activiteitenkalender

Woensdag 9 oktober 2019
"Prostaatkanker, het zal je maar gebeuren"
Oktober, november en december 2019
"Nieuwe training mindfulness"
Maandag 16 september en 28 oktober 2019
"Creatieve workshops speksteen bewerken"
Tot en met december 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"

Nieuwe training mindfulness

Oktober, november en december 2019

In oktober starten we in ons Toon Hermans Huis weer met een mindfulnesstraining voor kankerpatiënten, verwanten en nabestaanden. Deze training wordt gegeven door Lex Bubbers. “In de afgelopen twee jaar is gebleken dat de training voor de deelnemers een verbetering van hun leven met kanker heeft betekend. Vrijwel alle deelnemers geven aan dat ze minder piekeren, beter om kunnen gaan met emoties en minder last hebben van slapeloosheid. Dat zijn mooie resultaten die we iedereen toewensen.”

De training duurt 8 sessies van circa 2 uur, en één stiltedag van 6 uur. De zaterdagochtend is gebleken het fijnst te zijn voor de deelnemers, van 10 tot circa 12 uur in het Toon Herman Huis. Lex: “Houd er wel rekening mee dat, om baat te hebben bij mindfulness, je dagelijks drie kwartier je oefeningen moet doen! Inbegrepen bij de training zijn een cursusboek en audiobestanden om te kunnen oefenen." 

De trainingsdata zijn 5, 12 en 19 oktober; 2, 9, 16 en 30 november; 14 en 21 december. 30 november is de stiltedag.

Kosten: Er zijn ziektekostenverzekeringen die deze training vergoeden. Indien u deze training niet kunt declareren, betaalt u 50 euro.

Aanmelden kan via:
info [at] toonhermanshuisede.nl of door te bellen met: 06 22 161 969