Activiteitenkalender

April, mei en juni 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Tot en met april 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"

Nieuwe training mindfulness

Vanaf februari 2020

Deze cursus gaat helaas niet door.

---

In februari starten we in ons Toon Hermans Huis weer met een mindfulnesstraining voor kankerpatiënten, verwanten en nabestaanden. Deze training wordt gegeven door Lex Bubbers. “In de afgelopen twee jaar is gebleken dat de training voor de deelnemers een verbetering van hun leven met kanker heeft betekend. Vrijwel alle deelnemers geven aan dat ze minder piekeren, beter om kunnen gaan met emoties en minder last hebben van slapeloosheid. Dat zijn mooie resultaten die we iedereen toewensen.”

De training duurt 8 sessies van circa 2 uur, en één stiltedag van 6 uur. De zaterdagochtend is gebleken het fijnst te zijn voor de deelnemers, van 10 tot circa 12 uur in het Toon Herman Huis. Lex: “Houd er wel rekening mee dat, om baat te hebben bij mindfulness, je dagelijks drie kwartier je oefeningen moet doen! Inbegrepen bij de training zijn een cursusboek en audiobestanden om te kunnen oefenen." 

De trainingsdata zijn 15, 22 en 29 februari, 7, 14 en 21 maart, 28 maart stiltedag, en 4 april.

Kosten: Er zijn ziektekostenverzekeringen die deze training vergoeden. Indien u deze training niet kunt declareren, betaalt u 50 euro.

Aanmelden kan via:
info [at] toonhermanshuisede.nl of door te bellen met: 06 22 161 969