Activiteitenkalender

April, mei en juni 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Tot en met april 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"

Benefietdiner in Buitenzorg voor ons inloophuis

Dit diner is helaas niet doorgegaan in verband met de maatregelen die genormen zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

---

Zalig eten op een sfeervolle plek en dan ook nog voor het goede doel! In restaurant Buitenzorg wordt donderdag 2 april aanstaande een benefietdiner georganiseerd voor de Toon Salon in Barneveld én ons Toon Hermans Huis. Een prachtig initiatief van Agora Club Gelderse Vallei i.o., een serviceorganisatie gebaseerd op vriendschap en tolerantie voor vrouwen vanaf 42 jaar in de Gelderse Vallei, die graag een maatschappelijk doel dient. Vanaf 18.30 uur wordt u hartelijk ontvangen bij Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 in Ede voor een proeverij van vijf gangen met allerlei heerlijke gerechtjes van de chef. De kosten voor deze speciale avond zijn 47,50 euro per persoon inclusief 2 drankjes en koffie of thee na. 15 euro van dit bedrag komt ten gunste van de twee goede doelen.


Reserveren kan via buitenzorg [at] buitenzorg.nl o.v.v. Benefietdiner 2 april of bel met (0318) 61 03 13. Heeft u speciale dieetwensen? Geeft u die dan door bij uw reservering dan wordt daar rekening mee gehouden.