Activiteitenkalender

Tot en met september 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Tot en met juni 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Bericht ivm coronavirus

Update 9 juni 2020

Eindelijk… we gaan weer open. Nog niet helemaal zoals u van ons gewend bent, maar we kunnen weer open en dat vinden we al heel fijn. Vanaf dinsdag 16 juni zijn onze vrijwilligers er op dinsdag– en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. Dat betekent een half uurtje later open en een half uurtje eerder dicht, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor en na uw bezoek spik en span is. Wij vragen u om u aan de volgende maatregelen te houden.

De inloopmiddagen zijn in de maanden juni, juli en augustus op dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur.  Wij ontkomen er niet aan om een paar maatregelen met u te bespreken. Heeft u koorts of bent u verkouden, kom dan niet. U wordt even vriendelijk als altijd begroet, maar handen geven doen wij nu niet.  Wij houden ons aan de 1,5 meter maatregel. Wj vragen u bij binnenkomst om uw handen te desinfecteren. In onze huiskamer mogen vier personen tegelijk aanwezig zijn. Er zijn altijd twee gastvrouwen of –heren. Mochten er meer dan twee gasten tegelijk komen, dan zoekt een van de vrijwilligers samen met onze gast een ander plekje.

Gebruik van het toilet is mogelijk. U kunt een van de twee toiletten in de gang links gebruiken. Dat is achter de creatieve ruimte. Deze toiletten worden regelmatig extra schoongemaakt. Uiteraard zijn er hygiënische doekjes beschikbaar als u dit zelf nog extra wilt doen. Wij vragen u om deze doekjes niet in het toilet te gooien, maar in een van de afvalemmers. De wc graag doorspoelen als de deksel van het toilet gesloten is.

Als u het prettig vindt, hebben wij mondkapjes of handschoenen voor u beschikbaar. Koffie en thee worden tijdelijk geschonken in papieren bekers. Neemt u liever uw eigen beker mee, dat is natuurlijk prima. Neemt u uw beker dan wel weer mee naar huis? In De Open Hof is een looproute. Probeert u zich daar zo goed mogelijk aan te houden alstublieft.  En tot slot: u bent nog net zo welkom als altijd! Wij vinden het fijn om u weer in ons Toon Hermans Huis te mogen ontvangen.

Geen inloop op woensdag
De inloopmiddag op woensdag vervalt deze zomer. In de zomer bekijken wij onze openingstijden vanaf september opnieuw.  Zodra we daar een beslissing over kunnen nemen, laten wij het u direct weten.

Zoals onze vaste jonge gasten inmiddels weten, worden er in de maanden juli en augustus geen creatieve workshops georganiseerd bij Toon Tovenaars Kinderinloop.

Nog geen Toon Tovenaars Kinderinloop
Omdat wij nu pas weer open kunnen en de inloopmiddag voor volwassenen op woensdag ook niet doorgaat, is er in juni helaas ook geen Toon Tovenaars Kinderinloop meer. We kijken ernaar uit om jullie weer te zien en  met jullie aan de slag te gaan. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie weer beginnen. Houd onze website hiervoor in de gaten!

Geen spelletjesochtend, creatieve workshops of kleuren
Creatievelingen en spelletjesliefhebbers moeten helaas nog even geduld hebben. Omdat bij deze activiteiten materialen gedeeld worden en afstand bewaren bijna niet te doen is, hebben we moeten besluiten om in juni, juli en augustus de spelletjesochtenden, de creatieve workshops en de ochtenden kleuren voor volwassenen niet door te laten gaan. Hopelijk kunnen we de schade in september weer inhalen!

---

Update 12 mei 2020

Heel voorzichtig worden de maatregelen die genomen zijn om verspreiding van het coronavirus  tegen te gaan, versoepeld. Ons inloophuis is in ieder geval nog tot 1 juni gesloten. Ondertussen wordt er hard nagedacht over manieren om ons Toon Hermans Huis met inachtneming van de 1,5 meter regel daarna weer te kunnen openen. Wij houden u via mail, onze website en onze facebookpagina op de hoogte van onze plannen. Ondertussen blijven we uiteraard bereikbaar via telefoonnummer 06–22161969 en info [at] toonhermanshuisede.nl

---

Update 6 april 2020

Alle IPSO-inloophuizen, waaronder ons Toon Hermans Huis, blijven in ieder geval gesloten tot 1 juni aanstaande. Gelukkig kunnen een aantal van onze activiteiten op afstand doorgaan. Zo zingt ons koor Zingen voor je Leven nu wekelijks online met elkaar. Omdat wij er ook graag voor u willen zijn als u wel een luisterend oor kunt gebruiken, zijn we elke dinsdag en donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer: 06 22 161 969. En heeft u ons dringend nodig op een ander tijdstip? Ook gewoon bellen!

Wij hopen elkaar na 1 juni weer te kunnen ontmoeten. We houden u op de hoogte.

Pas goed op uzelf en op de mensen om u heen.  

---

Update 15 maart 2020:

Vanmiddag is bekend geworden dat er op dit moment wederom nieuwe maatregelen gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Daarom hebben wij met elkaar besloten het Toon Hermans Huis Ede te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Op of rond 6 april berichten wij u vanzelfsprekend over de datum waarop wij weer open zullen zijn.

Wij hopen op uw begrip en wij wensen ieder goede weken toe.
Pas goed op uzelf en op de mensen om u heen.  

---

Mededeling:

Beste gast van ons Toon Hermans Huis,

Vanmiddag is bekend geworden dat vanaf vandaag nieuwe maatregelen gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Omdat wij in ons inloophuis te maken hebben met een uiterst kwetsbare groep mensen hebben wij besloten dat er de komende tijd geen activiteiten zijn waar groepen mensen bij aanwezig zijn. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

 Dit betekent dat de volgende activiteiten worden afgelast:

17 maart 2020 Koor Zingen voor je Leven

17 maart 2020 Lijn en Kleur

18 maart 2020 Creatieve workshop Toon Tovenaars Kinderinloop

18 maart 2020 Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt

19 maart 2020 Lijn en Kleur

20 maart 2020 Kleuren voor volwassenen

23 maart 2020 Creatieve workshop 3D beeld maken

24 maart 2020 Lijn en Kleur

25 maart 2020 Creatieve workshop Toon Tovenaars Kinderinloop

25 maart 2020 Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt

26 maart 2020 Lijn en Kleur

30 maart 2020 Creatieve workshop paasstuk maken

31 maart 2020 Zingen voor je Leven

31 maart 2020 Lijn en Kleur

Omdat we er wel graag willen zijn voor onze gasten die geen klachten hebben, hebben we besloten de inloopmomenten op dinsdag en donderdag voorlopig te handhaven. Op woensdag dus niet. Tot 31 maart zijn we dus alleen voor de inloop geopend op dinsdag en donderdag tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Wij hopen op uw begrip en houden u op de hoogte.

Hartelijke groet,

Bestuur en MT Toon Hermans Huis Ede