Activiteitenkalender

7 maart 2020 12.00 uur - 16.00 uur
"Open Huis "
Maandag 23 en 30 maart
"Twee creatieve workshops in maart"
5 januari tot en met 29 maart 2020
"Expositie Salman Ezzammoury: Metamorfose van Ede"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"

Fietsen voor het goede doel met Restore kringloop

Wethouder Leon Meijer nam op zaterdag 6 juni het eerste exemplaar van de fietsjubileumroute van Restore kringloop in ontvangst.  Met de fietsroute kunnen deelnemers fietsen voor drie goede regionale doelen én kennismaken met de Restore-locaties waaronder de winkels in Barneveld, Ede en Veenendaal. Zo snijdt het mes aan twee kanten.  De fietsroute is een activiteit in het kader van het eerste lustrum van Restore kringloop dit jaar. De route is ontwikkeld door de RSA-groep van Scouting Bennekom.

Abe Stienstra, manager Restore kringloop: “Vanuit maatschappelijke betrokkenheid steunen wij regelmatig goede lokale doelen. Restore stelt nu 2500 euro beschikbaar voor het goede doel. Maar daar moet wel voor gefietst worden. Stap op de fiets en help mee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kinderhospice Binnenveld uit Barneveld, Toon Hermans Huis Ede en Voedselbank Veenendaal.”

Wethouder Leon Meijer: "Al vijf jaar is Restore kringloop van toegevoegde waarde. Hun werk draagt bij aan een duurzame gemeente. Waardevol dat de organisatie met deze fietsroute het goede doel steunt. Ik feliciteer alle medewerkers en vrijwilligers van harte met dit mooie jubileum."

Hoe het werkt
De jubileumfietsroute doet zes Restore-locaties aan. Bij elke van deze locaties, vindt u een code. Voor elke code die u noteert op de stempelkaart die op de fietsroutekaart staat, doneert Restore 2,50 euro aan het goede doel (tot een maximum van 10 euro per kaart). U kunt zelf kiezen welke van de drie goede doelen u steunt. Bovendien kunt u 25 euro extra verdienen voor het goede doel door uw leukste fietsfoto gemaakt bij een Restore-locatie op de Facebookpagina van Restore kringloop www.facebook.com/restorekringloop te delen.  De foto met de meeste likes wint.

De jubileumfietsroute is gratis verkrijgbaar in de Restore kringloopwinkels in Barneveld, Ede en Veenendaal, Kinderhospice Binnenveld in Barneveld, Toon Hermans Huis Ede, Voedselbank Veenendaal en de plaatstelijke VVV’s van Barneveld, Ede en Veenendaal.