Activiteitenkalender

Maandag 9 december 2019
"Creatieve workshop kerststuk maken"
Tot en met december 2019
"Expositie van Mike Robbertsen"
Tot en met december 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Maandag 25 november 2019
"Workshop schilderen met structuurverf"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"

Gratis vaartocht voor kankerpatiënten

“Even een moment geen kankerpatiënt”

---------------------------------------------------

Iedereen die zelf te maken heeft gehad met kanker weet dat in die strijd de geest de motor is. En die motor heeft regelmatig nieuwe brandstof nodig. Even een moment van reflectie, even geen patiënt zijn of patiënt voelen. Precies hun eigen ervaring hebben Lieke & Robert er toe bewogen een stichting in het leven te roepen die kankerpatiënten even laat vergeten dat ze patiënt zijn. Door met vrijwilligers en schippers vaartochten te realiseren die dankzij het andere perspectief op het water, nieuwe energie in de strijd tegen kanker geeft.

De voorbereidingen voor het vaarseizoen 2015 zijn al weer begonnen.
VaarKracht wil o.a. via ziekenhuizen en andere zorginstellingen nóg meer kankerpatiënten bereiken. “VaarKracht kan terugvallen op een vloot van meer dan 120 schepen”, vertelt Rust. "Veel schippers staan te trappelen om ook eens gasten mee uit varen te nemen. We willen daarom in 2015 verder groeien en nog meer mensen een heerlijke uitwaai dag bezorgen.”

In nagenoeg het hele land zijn in HavenTeams inmiddels zo’n 750 enthousiaste schippers en overige vrijwilligers actief om kankerpatiënten en hun dierbaren kosteloos en met een goed gevulde picknickmand een paar uur mee te nemen op het water. VaarKracht organiseert en faciliteert deze kosteloze vaardag, overal in het land dankzij de ondersteuning van particulieren, bedrijven en vrijwilligers. En wij roepen Nederland op om ons financieel te ondersteunen om nog veel meer voor de kankerpatiënten te kunnen betekenen. Waar gemiddeld 1 op de 3 Nederlanders te maken krijgt met deze ziekte, is er nog veel ruimte om patiënten even dat gevoel van zorgeloosheid te kunnen geven waardoor ze de strijd tegen kanker weer aan kunnen.

        

Wil u ook mee varen? Op de website www.vaarkracht.nl vindt u de vaar- en activiteitenkalender.

Wilt u meer informatie? 06 24 33 24 43 of info [at] vaarkracht.nl

www.facebook.com/vaarkracht