Activiteitenkalender

7 maart 2020 12.00 uur - 16.00 uur
"Open Huis "
Maandag 23 en 30 maart
"Twee creatieve workshops in maart"
5 januari tot en met 29 maart 2020
"Expositie Salman Ezzammoury: Metamorfose van Ede"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"

Informatieavond SamenLoop voor Hoop

Het KWF heeft ons gevraagd of wij ons inloophuis donderdag 22 september aanstaande beschikbaar willen stellen voor een informatieavond over SamenLoop voor Hoop. Uiteraard hebben wij hier positief op gereageerd. Omdat er veel actieve mensen en bedrijven nodig zijn om deze SamenLoop voor Hoop te organiseren nodigen wij u uit om naar deze avond te komen.

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette heeft elke editie een bijzonder programma voor bezoekers boordevol muziek en activiteiten. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, is er een braderie, zijn er activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zullen de verschillende ceremonies plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

De avond begint donderdag 22 september in ons Toon Hermans Huis om 19.15 uur. Er wordt voornamelijk uitleg gegeven over zo’n Samenloop. Rond 21.30 wordt de bijeenkomst afgerond.