Overslaan en naar de inhoud gaan
Landelijke ontmoeting ‘Geraakt door verlies’

Op zaterdag 30 november organiseert de stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoetingsdag ‘Geraakt door verlies’ in Doorn. Deze dag is voor iedereen die een familielid, vriend(in), naaste heeft verloren aan kanker of aan een andere ziekte. Spreker is Manu Keirse.

Wanneer iemand van wie je houdt, is overleden, is dit één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart, de wereld om je heen lijkt stil te staan. Deze dag is voor iedereen die een weg zoekt in het leven met het verlies, maar ook in het leven dat weer verder gaat.

Gastspreker is Manu Keirse, Manu Keirse is hoogleraar, klinisch psycholoog en schrijver van een tiental boeken over rouw, waaronder “Helpen bij verlies en verdriet”. Arie van der Veer, predikant, presentator van EO programma’s en oprichter van Als kanker je raakt houdt een korte overdenking.

Praktische informatie
De ontmoetingsdag is van 10.30 – 14.00 uur in Het Brandpunt, Postweg 18, Doorn. De toegang is gratis. De lunch wordt verzorgd. De dag wordt geleid door Annette Westerhuis.  Alle begeleiders hebben zelf een naaste verloren. Iedereen is welkom. Je kunt je aanmelden op: www.alskankerjeraakt.nl of mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl

Over de stichting
De stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker d.m.v. ontmoeting, gesprek en bemoediging.