Activiteitenkalender

Tot en met september 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Tot en met juni 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Vakantiehuizen voor gasten van Toon Hermans Huizen

Stichting Gaandeweg biedt sinds 1988 gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek aan en beschikt over drie eigen vakantiehuizen, normaal gesproken bedoeld voor de eigen doelgroep. De huizen zijn echter voornamelijk bezet in de schoolvakantieweken en rondom de (nationale) feestdagen.

Buiten deze periodes zijn de huizen veelal onbezet, zodat deze tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar gesteld worden aan  gasten van Toon Hermans Huizen.

Tegen relatief bijzonder lage prijzen kunnen zij gebruikmaken van deze vakantiehuizen in periodes buiten feestdagen en schoolvakanties om.

Het gaat om de volgende 3 huizen in Nederland:

Gelderland (Braamt) 4-persoonsvakantiehuis € 200,-- per week en € 125,-- (vrij-zo)

Stichting Gaandeweg beschikt over een eigen vakantiehuis op Landal Stroombroek in Braamt. Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek.

Op het park is er van alles voor kinderen: een indoorspeelplaats, speeltuinen buiten en een overdekt zwembad.

Limburg (Susteren) 6-persoonsvakantiehuis € 250,-- per week en € 150,-- (vrij-zo)

Op Resort Limburg, in Susteren, heeft Stichting Gaandeweg een mooi groot vakantiehuis. Het park is een ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park bevindt zich een zwemparadijs met wellness center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, een prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud!

Gelderland (Otterlo) 8-persoonsvakantiehuis € 350,-- per week en 175,-- (vrij-zo)

DroomPark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een ontspannen week op de Veluwe. Het park is gelegen op één van de mooiste plekjes, net buiten het Veluwse dorpje Otterlo. Stichting Gaandeweg heeft er een 8-persoonshuis, speciaal voor grotere families. De huizen liggen rondom een natuurmeer met een eigen strand. 

Wilt u gebruik maken van dit mooie aanbod van Stichting Gaandeweg? Meldt u zich dan aan bij het THHArnhem via de gastvrouwen, via info [at] thharnhem.nl of via 026 – 21 33 196.

De coördinatoren van het THHA vullen een aanvraag in, waarna Stichting Gaandeweg contact met u opneemt.

Meer informatie over Stichting Gaandeweg vindt u op www.gaandeweg.nl