Overslaan en naar de inhoud gaan
Toon Hermans Huis Ede

Beste bezoeker of oud-bezoeker van het Toon Hermans Huis Ede,

In opdracht van KWF Kankerbestrijding en IPSO (de branchevereniging voor inloophuizen) onderzoekt adviesbureau Sinzer de maatschappelijke waarde van inloophuizen op landelijk niveau. Hierover is nog maar weinig bekend, terwijl het voor ons als inloophuis belangrijk is daar meer over te weten. De onderzoeksresultaten kunnen ons namelijk helpen uitleggen waarom het belangrijk is dat wij bestaan, bijvoorbeeld in gesprekken met gemeenten.

Vragenlijst
Het onderzoek is voor een groot deel gebaseerd op een vragenlijst onder bezoekers van inloophuizen. In totaal hebben de onderzoekers bijna 1.000 ingevulde vragenlijsten nodig! Omdat wij als Toon Hermans Huis Ede het belangrijk vinden dat dit onderzoek er komt werken we hier graag aan mee. Daarom vragen we u om ook een vragenlijst in te vullen. Helpt u mee?

Hoe werkt het?
De vragenlijst wordt op internet ingevuld en is volledig anoniem, er worden dus geen naam of contactgegevens gevraagd. Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. Dit kan tot en met zondag 21 oktober.

Klik op de volgende link om naar de vragenlijst te gaan: http://www.surveymonkey.com/r/inloophuizen

Vragen?
Met vragen over het onderzoek kunt u natuurlijk bij ons (Regien de Bruyn, coördinator) terecht. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met Vincent Belgraver (projectleider van het onderzoek) via vincent@sinzer.org.

Alvast bedankt!

Namens bestuur en MT
Regien de Bruyn coördinator