Overslaan en naar de inhoud gaan

Helaas hebben wij moeten besluiten om de kindermiddagen voorlopig niet meer te organiseren, dit vanwege te weinig belangstelling.

Heeft uw zoon of dochter, of heb jij, behoefte aan steun of afleiding? Laat het ons weten, we willen erg graag voor je zijn. 

---

Toon Tovenaars Kinderinloop is een plek voor kinderen die te maken krijgen met kanker bij mensen in hun naaste omgeving en het hier moeilijk mee hebben. Om de week zijn onze vrijwilligers aanwezig om met deze kinderen een creatieve activiteiten te doen en ze extra aandacht te geven. Toon Tovenaars is een onderdeel van ons Toon Hermans Huis en is om de week op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur geopend voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Toon Tovenaars

Doel
Het doel van Toon Tovenaars Kinderinloop is om kinderen aandacht te geven en een uitlaatklep te bieden. Dit kan kinderen helpen de situatie te verwerken en er op emotioneel gezonde wijze mee om te gaan. Op die manier wil Toon Tovenaars Kinderinloop voorkomen dat kinderen emotioneel in de knel komen en professionele hulpverlening nodig hebben.

Voor wie is Toon Tovenaars Kinderinloop?
Toon Tovenaars Kinderinloop is er voor kinderen die iemand in de naaste omgeving hebben die kanker heeft (gehad) en die hierdoor last hebben van angst, onzekerheid of verdriet.

Een eerste kennismaking
Wilt u als ouder of verzorger uw kind op woensdagmiddag naar Toon Tovenaars Kinderinloop laten gaan? Dat kan. U kunt gewoon binnenlopen!

Kosten
Aan de begeleiding door Toon Tovenaars Kinderinloop zijn geen kosten verbonden.

Werkwijze
Wij zijn om de week op woensdagmiddag geopend. Wij organiseren elke keer een creatieve workshop waar kinderen gratis aan mogen deelnemen. Meedoen mag, maar hoeft natuurlijk niet. Het rooster staat op onze website onder het kopje 'activiteiten'.

Contact
Toon Tovenaars Kinderinloop
Hoflaan 2
6715 AJ Ede
06-22161969
info@toonhermanshuisede.nl

Toon Tovenaars Kinderinloop is elke woensdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 15.30 uur.