Activiteitenkalender

Tot en met september 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Tot en met juni 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur

Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur

We gaan weer schilderen op dinsdag- en donderdagmiddag! Ook hier geldt dat het net even anders dan anders is. We schilderen niet in onze eigen creatieve ruimte, maar in de grote zaal van De Open Hof. Onze gastvrouwen en –heren wijzen u de weg. Iedere cursist krijgt een eigen tafel. Voor wie wil, zijn er mondkapjes en handschoenen aanwezig. Wij vragen u om indien mogelijk uw eigen pencelen en verf mee te nemen, zodat deze niet met elkaar gedeeld hoeven te worden. Lukt dat niet, dan maken wij een pakketje voor u dat u voorlopig in bruikleen krijgt. De eerste teken– en schilderles is weer op dinsdag 16 juni aanstaande van 13.30 uur tot 15.30 uur. 

---

Elke dinsdag- en donderdagmiddag wordt er in het Toon Hermans Huis Ede getekend en geschilderd door de deelnemers van Teken- en Schildergroep Lijn en Kleur. Op dinsdag onder leiding van Henrike van de Kraats en op donderdag onder leiding van Jantina Boelens. Er worden de mooiste werkstukken gemaakt. Henrike en Jantina: “Wij hebben de intentie om mensen die geraakt worden door kanker in welke vorm dan ook, een middag aan te bieden waarin zij even niet aan ziek zijn hoeven te denken. Ze mogen even alleen bezig zijn met lijnen en kleuren, een wereld van fantasie en creativiteit."

Onze teken- en schildergroep wordt trouw bezocht door een groep vaste deelnemers, maar ook wie voor één keer wil meedoen mag gewoon aanschuiven. “Praten hoeft niet. Soms ontstaat er spontaan een gesprek en worden er ervaringen uitgewisseld, maar dat hoeft niet. Iedereen heeft een luisterend oor en ondertussen ontstaan er prachtige werkstukken. Er kwam eens iemand binnen die zei dat ze niet kon schilderen, maar na een aantal sessies maakte ze de mooiste werkstukken.”

U bent elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U betaalt vijf euro per keer voor het gebruik van materialen.

Wil u meer informatie over deze teken- en schildergroep? Neemt u dan contact op met 06 - 22 161 969 of stuur een mail naar info [at] toonhermanshuisede.nl

Meer informatie over Henrike van de Kraats is te lezen op www.heartstocommunicate.com

Meer informatie over Jantina staat op:http://www.jantinaboelens.nl/