Activiteitenkalender

Tot en met oktober 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Thema-avond 'Vol in je leven na kanker, ook in je werk?'

Donderdag 10 november 2016

Anouk Bleekemolen verzorgt donderdag 10 november aanstaande een thema avond in ons Toon Hermans Huis. Anouk heeft veel ervaring met het coachen van mensen die getroffen zijn door kanker, gericht op revalidatie en re-integratie. Ze zegt er het volgende over: "Na de diagnose kanker ziet je leven er anders uit, of je dit nu wilt of niet. Fysiek heeft de ziekte en de behandelingen hier tegen behoorlijk wat impact. Ook mentaal krijg jij en je omgeving een hoop te verwerken. Hoe ga je hier mee om? Wat doe je wel? Wat doe je niet? Wat is verstandig voor je lijf? En dan ook nog je werk…..hoe ga je daar mee om? Werk je waar je kunt of laat je het even voor wat het is? Wat kun je aan zowel fysiek als mentaal?

Allemaal vragen waar geen eenduidig antwoord voor is. Het is voor iedereen anders. Maar wat is voor jou de beste aanpak, weet jij echt wat goed voor je is? Wil je weten: Wat jij kunt doen om vermoeidheid te verminderen, fysiek en mentaal beter door de behandelingen heen te komen en beter te herstellen, positiever in het leven te staan, fysiek en mentaal weerbaarder te zijn en sterker uit deze periode van je leven te komen? Dan is deze thema-avond geschikt voor jou. Of je nu de diagnose kanker hebt gehad of al klaar bent met de behandelingen, dat maakt niet uit."

Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden. U kunt zich nu alvast aanmelden via info [at] toonhermanshuisede.nl De avond begint om 19.30 uur, u bent welkom vanaf 19.00 uur voor koffie of thee. De kosten voor deelname bedragen 3,50 euro.

Ons Toon Hermans Huis is gevestigd aan de Telefoonweg 124B in Ede (er is een lift aanwezig).

Meer informatie: 06-22161969 of via info [at] toonhermanshuisede.nl