Activiteitenkalender

Maandag 16 september 2019
"Creatieve workshop speksteen bewerken"
Woensdag 4 september 2019
"Thema-avond Kanker in het gezin"
Tot en met juni 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"
Vanaf heden
"Bijzondere vriendinnenexpositie"

Vier creatieve workshops in april

April 2019

Wie ervan houdt om creatief bezig te zijn, kan zijn hart ophalen deze maand. In april zijn er maar liefst vier creatieve workshops waaraan u kunt deelnemen. Zet deze data alvast maar in uw agenda. 8, 15, 19 en 29 april!

Maandag 8 april aanstaande beginnen we met een workshop sieraden maken van Afrikaanse kralen. Onze gastvrouw Gera heeft deze kralen meegenomen uit Ghana. Voor het meedoen aan deze workshop hoeft u niet te betalen, u rekent alleen de kralen af die u in uw sieraad heeft gebruikt. We beginnen om 13.30 uur.

DE WORKSHOP SIERADEN MAKEN VAN AFRIKAANSE KRALEN GAAT 8 APRIL HELAAS NIET DOOR

Een weekje later, op maandag 15 april, geeft Ria een creatieve workshop paasstuk maken. Ook dan beginnen we om 13.30 uur.

  

Op vrijdag 19 april is er weer Kleuren voor volwassenen. Ageeth heeft de kleurpotloden om 10.00 uur voor u klaar liggen.

De vierde en laatste creatieve workshop deze maand wordt gegeven door onze exposant Carla van Laar. Misschien heeft u haar werken al aan onze muren zien hangen. Carla geeft op 29 april om 13.30 uur een workshop vilten.

 De workshops paasstuk maken, kleuren en vilten zijn voor u als gast van ons Toon Hermans Huis gratis. Tien deelnemers kunnen zich aanmelden via info [at] toonhermanshuisede.nl