Activiteitenkalender

Woensdag 9 oktober 2019
"Prostaatkanker, het zal je maar gebeuren"
Oktober, november en december 2019
"Nieuwe training mindfulness"
Maandag 16 september en 28 oktober 2019
"Creatieve workshops speksteen bewerken"
Tot en met december 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"

Vrijwilliger worden

Het Toon Hermans Huis Ede biedt een warme en inspirerende omgeving voor vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn enthousiast en houden rekening met elkaar. Wij hebben altijd vrijwilligers nodig.

Zo’n 50 vrijwilligers van ons Toon Hermans Huis werken ieder een paar dagdelen per maand in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. In de sfeervol ingerichte wachtruimte bieden zij de bezoekers (patiënten en hun begeleiders) iets te drinken aan, wijzen hen zo nodig de weg of begeleiden hen bijvoorbeeld naar het laboratorium of naar radiologie. Maar vooral bieden zij een luisterend oor en maken een praatje als een bezoeker daar prijs op stelt.

Hetzelfde doen de vrijwilligers voor de patiënten op de achter de wachtruimte gelegen afdeling dagbehandeling. Patiënten vertoeven daar wat langer en stellen een drankje, een praatje en eventueel hulp bij het bestellen van eten uit het restaurant zeer op prijs.

Heb je interesse in dit waardevolle en dankbare werk en speel je met de gedachte ook gastvrouw of gastheer in het ziekenhuis te worden? Neem dan contact op met ons op. Wij leggen je graag alles uit en beantwoorden al je vragen.

Ook in ons Toon Hermans Huis aan de Hoflaan zouden we  graag nieuwe gastvrouwen en –heren  willen inzetten. Al onze vrijwilligers krijgen een driedaagse opleiding aangeboden. In september start de volgende opleiding. U bent van harte welkom om een keer een dagdeel mee te lopen alvorens u zich aanmeldt.

Meer informatie over onze vacatures is te krijgen via:
info [at] toonhermanshuisede.nl  of 06—22 161 969.