Activiteitenkalender

Tot en met oktober 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Elke dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur
"Tekenen en schilderen bij Lijn en Kleur"

Vrijwilliger worden

Het Toon Hermans Huis Ede biedt een warme en inspirerende omgeving voor vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn enthousiast en houden rekening met elkaar. Wij hebben altijd vrijwilligers nodig.

Zo’n 50 vrijwilligers van ons Toon Hermans Huis werken ieder een paar dagdelen per maand in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. In de sfeervol ingerichte wachtruimte bieden zij de bezoekers (patiënten en hun begeleiders) iets te drinken aan, wijzen hen zo nodig de weg of begeleiden hen bijvoorbeeld naar het laboratorium of naar radiologie. Maar vooral bieden zij een luisterend oor en maken een praatje als een bezoeker daar prijs op stelt.

Hetzelfde doen de vrijwilligers voor de patiënten op de achter de wachtruimte gelegen afdeling dagbehandeling. Patiënten vertoeven daar wat langer en stellen een drankje, een praatje en eventueel hulp bij het bestellen van eten uit het restaurant zeer op prijs.

Heb je interesse in dit waardevolle en dankbare werk en speel je met de gedachte ook gastvrouw of gastheer in het ziekenhuis te worden? Neem dan contact op met ons op. Wij leggen je graag alles uit en beantwoorden al je vragen.

Ook in ons Toon Hermans Huis aan de Hoflaan zouden we  graag nieuwe gastvrouwen en –heren  willen inzetten. Na een intakegesprek krijgen onze vrijwilligers krijgen een driedaagse opleiding aangeboden. U bent van harte welkom om een keer een dagdeel mee te lopen alvorens u zich aanmeldt.

Wij vragen voor onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag aan. 

Meer informatie over onze vacatures is te krijgen via:
info [at] toonhermanshuisede.nl  of 06—22 161 969.