Activiteitenkalender

April, mei en juni 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Tot en met april 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke eerste zondag van de maand
"Bakkie Troost"

Yoga

Vanaf 21 september 2017

De nieuwe yogacursus start dit seizoen op donderdag 21 september aanstaande. Deze cursus bestaat uit tien lessen en wordt in de maanden september tot en met december op donderdagavond gegeven door yogadocent Jet van Vugt. Er worden twee vakantieweken ingepland, de laatste week van oktober en de eerste week van november. De lessen starten om 19.30 uur en duren een uur. Na de les drinken we een kopje koffie of thee met elkaar.

Jet heeft vorig jaar als stagiaire meegedaan aan de lessen van Hanna Witten. Voor sommigen van u is ze dus al een bekende. Zij volgt haar opleiding voor yogadocent bij Samsara. In de lessen worden ademhalingsoefeningen gedaan en eenvoudige yoga-oefeningen om de spieren los te maken, te rekken en te verstevigen. Verder is er aandacht voor meditatie, bewustwording  en ontspanning.

Wil u meer informatie over deze cursus? Neemt u dan contact op met Jet van Vugt, telefoonnummer 06 - 23 928 755 of per mail: jetvanvugt [at] outlook.com. Omdat dit een introductiecursus is, zijn er geen kosten aan verbonden. Bij het opgeven ook graag uw telefoonnummer vermelden. Dan neemt Jet van tevoren contact met u op.

Aanmelden kan via: info [at] toonhermanshuisede.nl en 06 22 161 969.