Overslaan en naar de inhoud gaan

In ons Toon Hermans Huis zijn van 16 september tot en met 22 januari 2016 bijzondere natuurfoto’s te bekijken. De foto's zijn gemaakt door natuurfotograaf Rob Uittenbogaard uit Bennekom. Met zijn werk wil Rob graag tonen wat hij in de natuur aan schoonheid ervaart. Rob zwerft regelmatig in zijn omgeving rond om wild en bijzondere landschappen te fotograferen. Ook bloemen,vlinders en eekhoorns dicht bij huis zijn geliefde fotografieobjecten.

Rob Uittenbogaard: “De verwondering die de natuur in mij oproept daagt me uit om deze vast te leggen in fotografische weergaven. Licht, kleur en omgeving zijn belangrijke factoren, maar ook rust,spanning,concentratie en fantasie. En als dan tenslotte het resultaat voor maker en kijker lonend is, geeft dat een buitengewoon voldaan gevoel”. Met circa dertig foto’s geeft de expositie een mooi overzicht van zijn werk.

De tentoongestelde foto’s van Rob Uittenbogaard zijn te bezichtigen in het Toon Hermans Huis in Ede op dinsdag-,woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op elke eerste zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur.