Activiteitenkalender

April, mei en juni 2020
"Expositie schilderdocente Jantina Boelens"
januari, februari en maart 2020
"Expositie Salman Ezzammoury: Metamorfose van Ede"
Eerste vrijdag van de maand
"Spelletjesinloop"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Tuinieren in onze Toon Tuin"
Tot en met april 2020
"Bijeenkomsten Klimopgroep"

Nieuws

Update 15 maart 2020:

Vanmiddag is bekend geworden dat er op dit moment wederom nieuwe maatregelen gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Daarom hebben wij met elkaar besloten het Toon Hermans Huis Ede te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Op of rond 6 april berichten wij u vanzelfsprekend over de datum waarop wij weer open zullen...

Zalig eten op een sfeervolle plek en dan ook nog voor het goede doel! In restaurant Buitenzorg wordt donderdag 2 april aanstaande een benefietdiner georganiseerd voor de Toon Salon in Barneveld én ons Toon Hermans Huis. Een prachtig initiatief van Agora Club Gelderse Vallei i.o., een serviceorganisatie gebaseerd op vriendschap en tolerantie voor vrouwen vanaf 42 jaar in de Gelderse Vallei, die...

In Nederland krijgen elke dag 35 mannen de diagnose prostaatkanker. Dat zijn jaarlijks bijna 13.000 mannen met een hoofd vol vragen. Vaak in spanning en onzekerheid. Om mannen én hun partners zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen houdt de ProstaatKankerStichting voortaan elke maand spreekuur in ons Toon Hermans Huis.

“Soms begint het met een te hoge PSA-waarde of plasklachten,...

Ons koor Zingen voor je Leven is met 32 leden groter dan ooit. Bent u nieuwsgierig hoe het klinkt? Op zondag 16 februari zingen zij in de kerkdienst in De Open Hof. De dienst begint om 10.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Het thema van de dienst is dankbaarheid.

Er wordt aan het begin, tijdens en aan het eind van de dienst gezongen. De liederen die gezongen worden zijn van...

Ook dit jaar zijn wij traditiegetrouw weer begonnen met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst met onze vrijwilligers. En omdat foto’s vaak meer zeggen dan woorden, hierbij een kleine fotoimpressie van deze gezellige middag met een heerlijk soepbuffet en optreden van de band Timecruise!

           

 

 

 

Net voor de Kerst nodigde omroep Gelderland ons Toon Hermans Huis uit om mee te werken aan het programma ‘Kerst vier je samen’.

Daar werkten ‘de kwasten’ zoals onze cursisten van Lijn en Kleur zich gekscherend noemen graag aan mee. Carla van Rees vertelt: “Eerst werden er opnames gemaakt van onze schildergroep. Regien, Wout en Rebecca werden geïnterviewd en er werden leuke shots gemaakt...

Doorkomst Ede heeft in 2019 de eerste prijs gewonnen op de RopaRun route Hamburg Rotterdam. Ede mag zich een jaar lang de gezelligste doorkomst op deze route noemen én heeft een bedrag van 45.000 euro ontvangen dat besteed mag worden aan palliatieve zorg voor iedereen die geraakt wordt door kanker.

U heeft er vast al over gelezen in één van onze vorige nieuwsbrieven; De RopaRun die in...

Vrijdag 15 november mochten wij op de inspiratiedag van IPSO ons pareltje Toon Tuin presenteren. Speciaal voor deze gelegenheid is een filmpje gemaakt. Hierin komen leerstoelhouder Voeding en Ziekte van de WUR en mede-initiatiefneemster van de Toon Tuin Ellen Kampman, deelneemster Jannie Melis en coördinator Cees van den Heijkant aan het woord. Bent u nieuwsgierig? Klik op onderstaande link en...

Op zaterdag 30 november organiseert de stichting Als kanker je raakt de landelijke ontmoetingsdag ‘Geraakt door verlies’ in Doorn. Deze dag is voor iedereen die een familielid, vriend(in), naaste heeft verloren aan kanker of aan een andere ziekte. Spreker is Manu Keirse.

Wanneer iemand van wie je houdt, is overleden, is dit één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is...

Vandaag, vrijdag 18 oktober 2019, heeft de rechter uitspraak gedaan. De rechter heeft alle eisen van de twee vrijwilligers afgewezen. Het is fijn dat er nu duidelijkheid is.

---

In mei 2018 hebben wij afscheid moeten nemen van twee van onze goed functionerende vrijwilligers. Wij hebben deze beslissing moeten nemen, omdat deze vrijwilligers zich niet aan gemaakte werkafspraken...

Pagina's