Overslaan en naar de inhoud gaan

Hieronder vindt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Mail ons dan info [et] toonhermanhuisede [punt] nl (info[at]toonhermanhuisede[dot]nl) U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Het Toon Hermans Huis is er, binnen de regio Gelderse Vallei, zowel voor mensen met kanker, als hun partner en gezinsleden en verzorgers. Maar ook zeker voor nabestaanden of mensen die de ziekte achter de rug hebben.

Het huis biedt, in een warme, betrokken omgeving, diverse vormen van ondersteuning bij het leven met kanker, variërend van lotgenotencontact, lezingen en informatie, tot creatieve activiteiten, cursussen en ontspanningsoefeningen. Een plek voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, of juist even met rust gelaten willen worden.

Iedere week kunt u binnenlopen op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag, van 13:00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Als u het niettemin plezierig vindt om vooraf een aantal zaken telefonisch te bespreken, dan staan wij u graag te woord.

Het inloophuis is gevestigd in De Open Hof aan de Hoflaan 2 in Ede.

Het inloophuis is gratis toegankelijk. Voor specifieke activiteiten kan een geringe bijdrage gevraagd worden.

Ons inloophuis valt onder de Stichting Toon Hermans Huis Ede, een stichting zonder politieke of religieuze signatuur. De dagelijkse leiding is in handen van onze coördinatoren. Deze worden ondersteund door een groep geschoolde vrijwilligers, onder andere in de functie van gastvrouwen en –heren.

U kunt ons voor vragen en aanvullende informatie bereiken op telefoonnummer 06 - 22 161 969 of via info [et] toonhermanshuisede [punt] nl