Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot en met 16.00 uur werken we samen met onze gasten in onze Toon Tuin.

Ons Toon Hermans Huis is op dit moment nog gesloten, maar omdat de Toon Tuin in de buitenlucht is, kan deze activiteit wel doorgaan.

Een dringend verzoek om de regels van het RIVM in acht te blijven nemen. Je kent ze inmiddels; voortdurend handen wassen, handen desinfecteren, hoest en nies in de elleboog, gebruik papieren zakdoeken én houd afstand.

Ook in de tuin houden we tenminste 1,5 meter afstand van elkaar. Vind je het prettig om met een mondkapje te werken, dan kan dat uiteraard.  En heb je coronaklachten of is een van je huisgenoten positief getest op corona? Kom niet!

’t Veldhuus is op dit moment nog gesloten.

Veel tuinplezier toegewenst!

-

Tijdens en na een behandeling van kanker is het belangrijk zo gezond mogelijk te leven. Voldoende (buiten) bewegen en veel groente en fruit eten helpen daarbij. Een gezonde levensstijl volhouden kan moeilijk zijn, helemaal als je kanker hebt (gehad) en daarom hebben wij speciaal voor mensen met kanker en hun naasten Toon Tuin geïntroduceerd.

Elke woensdagmiddag wordt er van 14.00 uur tot 16.00 uur onder begeleiding van geschoolde vrijwilligers getuinierd bij Tuinenpark De Koekelt aan de Inschoterweg 1 in Ede. Dus lijkt het u leuk om op een prettige manier te werken aan een gezonde leefstijl? U bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Fotogallerij