Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is weer voorjaar en dat betekent dat er weer getuinierd wordt in onze Toon Tuin. Elke woensdagmiddag wordt er door onze gasten en vrijwilligers samen gewerkt in onze tuin op Tuinenpark De Koekelt aan de Inschoterweg in Ede.  Lijkt het u ook leuk om samen met lotgenoten te tuinieren? U bent van harte welkom om aan te sluiten. We zijn er elke woensdag vanaf 14.00 uur. Eerst drinken we samen een kopje koffie of thee en daarna gaan we lekker aan het werk tot een uur of vier.

 ---

Tijdens en na een behandeling van kanker is het belangrijk zo gezond mogelijk te leven. Voldoende (buiten) bewegen en veel groente en fruit eten helpen daarbij. Een gezonde levensstijl volhouden kan moeilijk zijn, helemaal als je kanker hebt (gehad) en daarom hebben wij speciaal voor mensen met kanker en hun naasten Toon Tuin geïntroduceerd.

Elke woensdagmiddag wordt er van 14.00 uur tot 16.00 uur onder begeleiding van geschoolde vrijwilligers getuinierd bij Tuinenpark De Koekelt aan de Inschoterweg 1 in Ede. Dus lijkt het u leuk om op een prettige manier te werken aan een gezonde leefstijl? U bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Toon Tuin? We maakten er een filmpje over.

Fotogallerij