Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke dinsdag- en donderdagmiddag wordt er getekend en geschilderd in ons Toon Hermans Huis. Om u te kunnen laten zien waar er de laatste tijd aan gewerkt is, houden onze cursisten in september en oktober twee exposities.

Onze dinsdaggroep onder leiding van schilderdocente Henrike van de Kraats exposeert in onze nieuwe locatie: De Open Hof, en de schilderijen van onze donderdaggroep onder leiding van schilderdocente Jantina Boelens zijn te bewonderen in Gezondheidscentrum Veldhuizen.  “Een prachtige manier om kennis te maken met onze nieuwe locatie en onze nieuwe wijk”, vinden de docenten. Grote en kleine werken wisselen elkaar af. De onderwerpen zijn divers; de natuur, gebouwen, muzikanten, acrobaten, stillevens en portretten, er komt van alles aanbod.

Gezondheidscentrum Veldhuizen:

  

De expositie van onze Lijn en Kleur cursisten in Gezondheidscentrum Veldhuizen op Winkelcentrum Bellestein is in september en oktober te bewonderen gedurende de openingstijden van het gezondheidscentrum.

De Open Hof

De expositie van onze Lijn en Kleur cursisten in ons Toon Hermans Huis start medio september en is tot en met eind oktober te bekijken tijdens de openingstijden van De Open Hof. Komt u op een dinsdag- of donderdagmiddag? Dan vertellen onze cursisten met liefde over hun werken.

Heeft u altijd al willen leren tekenen of schilderen en lijkt het u leuk om een keer mee te doen? Schuift u gezellig aan. Op dinsdagmiddag zijn er nog plekjes vrij. We beginnen om 13.30 uur.