Overslaan en naar de inhoud gaan

“Een cadeautje aan jezelf”, zo omschrijft cursusleider Lex Bubbers de lessen mindfulness. Iets wat Monique van der Meer alleen maar kan beamen. “Eindelijk echt tijd voor mijzelf, dat is het gevoel dat ik kreeg toen ik meedeed aan de cursus mindfulness die in het najaar startte. We hebben allemaal iets vervelends meegemaakt. Deze cursus geeft je handreikingen waar je wat aan hebt. De cursusleider nam ons mee op reis. We zijn met elkaar tot rust gekomen.”

Monique

Op vrijdag 3 februari is de terugkomdag voor de cursisten die de cursus al eerder hebben gevolgd. Deze terugkomdag is van 9.30 uur tot 12.00 uur. Een week later, op vrijdag 10 februari, start een nieuwe cursus mindfulness. Deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten van circa 2,5 uur en een stiltedag en is bestemd voor (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Tegen wie nog twijfelt om zich aan te melden voor de nieuwe cursus zou Monique willen zeggen: “Meld je aan, het is echt de moeite waard.” 

De cursus data  zijn: vrijdag 10 februari, vrijdag 17 februari, vrijdag 24 februari, vrijdag 3 maart, donderdag 9 maart, donderdag 16 maart, vrijdag 31 maart, vrijdag 6 april 2023 van 9.30 uur tot 12.00 uur. De stiltedag is vrijdag 24 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info [et] toonhermanshuisede [punt] nl .

Meer informatie en ervaringsverhalen zijn te vinden op onze website toonhermanshuisede.nl