Overslaan en naar de inhoud gaan

We hebben ons bestuur sinds november mogen uitbreiden met een nieuw bestuurslid, Hazel Hageman stelt zich met plezier aan u voor. Van harte welkom Hazel!

Mijn naam is Hazel Hageman, ik ben 65 jaar en getrouwd met Just. Samen hebben we twee zonen, twee schoondochters en drie kleinkinderen. Ik ben een trotse oma. En niet te vergeten ook nog een hond, een golden retriever van twee jaar oud. We gaan iedere dag lekker wandelen, in het bos of op de hei. Wonen doe ik in Ede, in de wijk Veldhuizen, lekker in de buurt van het inloopcentrum.

Sinds oktober ben ik met vervroegd pensioen. Ik wil graag actief blijven. Wat is er nu een mooier initiatief dan het Toon Hermans Huis, een inloopcentrum voor mensen die geraakt worden door kanker. Hier zet ik mij graag voor in.

De laatste 7 jaar ben ik werkzaam geweest als sociaal werker en hield ik mij vooral bezig met de vrijwilligers en vrijwilligersinitiatieven in Ede. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Daarvoor heb ik  onder andere gewerkt  bij  Vilente, ADE en EY. Ik heb nog veel meer gedaan, dat is als je geen 18  meer bent. Als je wilt weten wat, dan vertel ik je dat graag persoonlijk.

Zo ben ik een aantal jaren als bestuurder, onder andere bij de Vrijzinnige-Religieuze Stichting Seniorenhuisvesting Zuid-Veluwe, actief geweest, dus bestuursfuncties zijn niet nieuw voor mij. Samen met het bestuur en onze vrijwilligers wil ik graag zorgen dat het Toon Hermans Huis Ede zich kan blijven ontwikkelen en de plek is en blijft voor alle mensen die,  direct of indirect, getroffen worden door kanker.

Ik hoop jullie spoedig te ontmoeten,

Hazel Hageman

 

 

Standard (Afbeelding)