Overslaan en naar de inhoud gaan

Lotgenotengroep Kanker Steunpunt voor jongeren

Heb jij ook te maken (gehad) met de impact van kanker binnen jouw gezin? Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud en op zoek naar steun en begrip? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan onze gloednieuwe lotgenotengroep Kanker Steunpunt: ‘Verbonden Jongeren’.

Als vijftienjarig meisje kreeg Marloes Beekman het nieuws dat haar vader ongeneeslijk ziek was. Ze kon helaas nergens terecht voor steun en begrip in die moeilijke tijd. Maar nu is er hoop! In samenwerking met het Toon Hermans Huis Ede en de JMZGo! van welzijnsorganisatie Malkander kreeg Marloes de kans om een veilige plek te creëren waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, praten en begrepen te worden.

Eerste bijeenkomst 14 mei

De eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 14 mei aanstaande van 20.00 tot 21.30 uur in De Ericahorst, Proosdijerveldweg 55 in Ede. Een fijne manier om elkaar te leren kennen, ideeën te delen en samen te bespreken hoe we deze lotgenotengroep vorm kunnen geven. Heb je behoefte aan steun of wil je gewoon luisteren naar anderen die begrijpen wat je doormaakt, je bent van harte welkom. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Bouwen aan steun en begrip

Marloes: ‘Laten we samen bouwen aan een gemeenschap waarin we elkaar kunnen steunen en waar begrip en solidariteit centraal staan. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op onze eerste bijeenkomst! Kom langs op onze eerste brainstormbijeenkomst en laat je stem horen’.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het Kanker Steunpunt: Verbonden Jongeren, neem dan contact op met Athalia Groeneveld via 06 8214 5738 of stuur een e-mail naar jmzgo [et] malkander-ede [punt] nl of naar info [et] toonhermanshuisede [punt] nl

Standard (Afbeelding)