Overslaan en naar de inhoud gaan
Toon Hermans Huis Ede

Graag brengen wij Stichting Levensportret bij u onder de aandacht. Stichting Levensportret wil alle ongeneeslijk zieken in Nederland helpen bij het vinden van zingeving in de laatste levensfase en hun nabestaanden helpen bij de verliesverwerking.

"Wij helpen hen met het vinden van rust en zingeving in de laatste levensfase door middel van het professioneel opnemen, arrangeren en beschikbaar maken voor nabestaanden van een Levensportret."

Stichting Levensportret geeft je de mogelijkheid om je levensverhaal te vertellen in een videoportret. "Dat doen we geheel kosteloos en professioneel. Onze ervaren videografen en gesprekspartners zullen je van A tot Z begeleiden, zodat jij je alleen hoeft te richten op hetgeen je wilt vertellen. Voor de mensen die je achterlaat is een portret een waardevol houvast en een blijvende herinnering. Als er zoveel op je afkomt en je nog zoveel te zeggen hebt, kan het vastleggen van je levensverhaal je helpen bij het vinden van rust."

Meer info is te vinden op: https://www.stichtinglevensportret.nl of via info [et] stichtinglevensportret [punt] nl (info[at]stichtinglevensportret[dot]nl)

Standard (Afbeelding)