Overslaan en naar de inhoud gaan

Zij was vijftig jaar lang van grote betekenis voor het Gelders Opera en Operette Gezelschap.  Het GOOG was vijftig jaar lang van grote betekenis voor Tineke Ouwendijk. Ze was niet alleen koorlid, maar ook actief in het bestuur. Haar gezondheid laat haar in de steek, wat mede de reden is om nu te stoppen. Tineke Ouwendijk besloot haar talrijke ervaringen met het GOOG, bekende artiesten en televisieproducties in een boek te verzamelen. Het boek “Theaterbelevingen” is nu te koop en de opbrengst is voor het KWF.

Tineke Ouwendijk (78) had borstkanker, inmiddels zijn er ook uitzaaiingen in haar rug en heup vastgesteld. De medicijnen die zij krijgt, werken goed waardoor zij zich prima voelt. Ook verloor Tineke zes broers en zussen aan kanker. Ons Toon Hermans Huis kende ze, tot ze onze gastvrouwen én –heren in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei ontmoette, voornamelijk uit de krant. Ook verzorgde een ensemble van het GOOG een paar jaar geleden een optreden in ons inloopcentrum.

Alles bij elkaar voor Tineke Ouwendijk reden genoeg om de opbrengst van het boek geheel ten goede te laten komen aan het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) en voor ons reden om dit boek in deze nieuwsbrief onder de aandacht van onze lezers te brengen.

Boek Tineke Ouwendijk 2

 

 

Standard (Afbeelding)