Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste gasten, vrijwilligers en andere betrokkenen van het Toon Hermans Huis Ede,

Omdat ik vanaf 1 mei aanstaande, in de functie van algemeen coördinator, het team van het Toon Hermans Huis Ede mag komen versterken, wil ik mij graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Ellen Out. In 2002 ben ik met man, zoon en dochter in Ede komen wonen. Voor die tijd woonden we vooral in het westen van het land, onder andere in Haarlem en Amsterdam. Vanwege de rust en de mooie groene omgeving zijn we in Ede uitgekomen waar we met heel veel plezier wonen. De kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en zitten in de eerste fase van werk of in de laatste fase van de studie. Gelukkig komen ze graag terug naar Ede, dus we zien elkaar nog vaak.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de verloskunde, het basisonderwijs en de politiek. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met mensen in verschillende omstandigheden en met diverse achtergronden, soms in kwetsbare en lastige omstandigheden. Als raadslid in Ede ken ik de gemeente en inwoners, maar ook de regio, vrij goed.

In mijn vrije tijd hou ik van fietsen, lezen en, iets te veel, films en series kijken en ga ik (meestal) op vakantie naar Zweden. Engeland en Italië staan op een gedeelde tweede plaats.

Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten en hoop mijn ervaring, kennis en kwaliteiten in te kunnen zetten om van het Toon Hermans Huis een nog fijnere plek te maken voor onze gasten, bezoekers en vrijwilligers.

 

Standard (Afbeelding)