Overslaan en naar de inhoud gaan
Annete Bosma is in 2020 begonnen als onze nieuwe schilderdocent

Even voorstellen: Annette Bosma

Mijn naam is Annette Bosma en ik mag op de dinsdagmiddag een fijne groep mensen begeleiden die hun passie in schilderen vindt.

Ik voel mij thuis in deze groep waar lief en leed gedeeld wordt. Van nature ben ik geïnteresseerd in de ander, werk graag met humor en ga ervan uit dat ik te allen tijde iets te leren heb. Dat wij elkaar wat te bieden hebben en van daaruit onszelf ontwikkelen.

Ik deel graag mijn tips en tops en levenservaring met de groep om zo tot nog meer creativiteit te komen, waar het plezier vanaf straalt. Mijn doel is om ‘s middags allemaal weer met een glimlach en ontspannen gevoel naar huis te gaan.

Naast deze dinsdagmiddag ben ik werkzaam als ambulant begeleider bij Pluryn. Met heel veel plezier begeleid ik daar 18+ jonge mensen naar een leven waarin zij zelfstandig beslissingen leren en durven nemen, ondanks hun beperkingen. Ook in mijn werk zet ik mijn creativiteit in en probeer out of the box te denken. Dit wordt gewaardeerd.

Verder wandel ik graag met onze honden, pak de fiets als het kan en schilder met acryl en/of olie bij verschillende groepen, waar ik soms ook nog les krijg.

Bedankt dat ik onderdeel mag zijn van een fijne groep mensen die het Toon Hermans Huis draaiende houdt.

Groeten, Annette

Standard (Afbeelding)