Overslaan en naar de inhoud gaan

In het eerste kwartaal van 2020 exposeert de Edese fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Ezzammoury zijn project ‘Metamorfose van Ede’. Salman: “Door middel van dit kunstproject wil ik de bewoners van Ede en omgeving en de nieuwkomers vertellen over mijn ervaring in deze prachtige stad grenzend aan de westzijde van de Veluwe. De stad waar ik al lang woon en werk, de stad die mij heeft omarmd, onderdak verleent en nog altijd een warm gevoel van thuis geeft. Ede ontwikkelt zich snel van dorp tot stad.” In zijn fotoschilderijen, gemengde techniek, laat Salman zien hoe Ede was, is en wordt: metamorfose.

 

Dit kunstproject is eerder tentoongesteld bij het Historisch Museum Ede en in Huis Kernhem. Ook in de omliggende dorpen Bennekom, Harskamp, Wekerom en Lunteren was deze expositie al te zien.

U bent van harte uitgenodigd om zondag 5 januari tussen 14.00 uur en 16.00 uur naar deze expositie te komen kijken. De kunstenaar is deze middag zelf aanwezig om u welkom te heten en over zijn werken te vertellen. De expositie van Salman Ezzammoury hangt van 5 januari tot en met 29 maart in De Open Hof aan de Hoflaan 2 in Ede.

Meer informatie over Salman is te vinden op: www.salmanezzammoury.com