Overslaan en naar de inhoud gaan
JCI Ede overhandigt cheques van pubquiz

In oktober werd in Het Oude Politiebureau de eerste JCI Ede pubquiz georganiseerd. De opbrengst van deze avond, 1450 euro, is geschonken aan 2 goede doelen: ons Toon Hermanshuis Ede en voor de sponsorloop Compassion Muskathlon in Uganda waar JCI-lid Erik Dekker aan deelneemt. 

De organisatoren, John Pardon, Rutger Wetsteijn, Bram Rijkers en Henk van de Ruitenbeek, kijken er met een positief gevoel op terug. ,,De opkomst was boven verwachting. Er was ruimte om te netwerken en de sfeer was gezellig. De locatie had ook een belangrijk aandeel in het succes.''

22 teams beantwoordden tijdens de pubquiz vragen over oa. nieuws, muziek en ‘raad de plaat’. Na acht rondes kon de winnaar bekend worden gemaakt: Domicilie Wizkis. Leuk detail is dat Erik Dekker, voor wie een deel van de opbrengst bestemd was, onderdeel was van dit team. Gezien het enthousiasme bij de deelnemers en de mooie opbrengst voor de goede doelen, is de kans groot dat er een 2e editie wordt georganiseerd.   

Over JCI
JCI Ede is, als onderdeel van Junior Chamber International, in Ede de plek waar jonge ondernemende mensen tot 40 jaar elkaar kunnen ontmoeten. Zij werken graag aan onze persoonlijke ontwikkeling in een leerzame én gezellige omgeving. Daarnaast zetten zij zich graag in voor positieve veranderingen in de maatschappij. Het motto is “Learning by doing!”

Spreekt je dit aan? JCI Ede is continu op zoek naar ondernemende en enthousiaste mensen. Kijk voor meer informatie op www.jci-ede.nl of neem contact op met één van de leden.

JCI-voorzitter Bram Rijkers overhandigt de cheques aan Ries Beeuwkes en Marion Schimmel van het Toon Hermanshuis Ede en aan Erik Dekker die in 2017 deelneemt aan Muskathlon.

Standard (Afbeelding)