Overslaan en naar de inhoud gaan

”Ester vroeg mij om iets over mijzelf te vertellen nu ik in december penningmeester ben geworden. Ik ben 69 jaar, ben getrouwd met Marion, heb 3 volwassen kinderen en 7 (bijna 8) lieve kleinkinderen van 1 tot 8 jaar oud.

Maar eerst iets over mijn achtergrond en geschiedenis. Ik ben geboren in Enkhuizen, en heb mijn schooltijd in Zaandam gewoond. Ik heb een exacte aanleg en vond vooral de exacte vakken op de middelbare school leuk. Na de HBS heb ik wiskunde/informatica gestudeerd in Delft. Na de studie heb ik altijd in de ICT gewerkt.

Marion en ik hebben eerst enkele jaren in Alphen aan den Rijn gewoond, en daarna drie jaar in Nieuw Zeeland (geëmigreerd en weer geremigreerd). Na terugkeer zijn we na een aantal maanden in 1986 in Ede gaan wonen. We hadden toen inmiddels drie kinderen. Voor mijn werk reisde ik dagelijks met de trein naar Utrecht, waar ik werkte bij Rabobank Nederland. En nu ben ik alweer een jaar of vier met pensioen. Marion en ik passen vaak op de kleinkinderen, al onderbreken we dat soms in deze corona-periode. Verder heb ik een aantal taken als vrijwilliger in de Vrijzinnige Doopsgezinde Arboretumkerk in Wageningen. Bij het Toon Hermans Huis ben ik nu ruim 5 jaar betrokken als roostermaker voor de vrijwilligers die vanuit het Toon Hermans Huis in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei werken.  En sinds een paar jaar werk ik mee aan Toon Tovenaars Kinderinloop, en doe, tot voor kort samen met Cees van den Heijkant, de technische middagen. En nu dus ook penningmeester.

En als er dan nog wat tijd overblijft, wandel ik graag samen met Marion, bijvoorbeeld een klompenpad of een lange afstandspad zoals het Pieterpad.”

Van harte welkom Bram, we zijn er blij mee dat  jij ons team nu ook als penningmeester komt versterken!