Overslaan en naar de inhoud gaan
Onze vrijwilligers in het zonnetje gezet

Onze vrijwiligers in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn onlangs in het zonnetje gezet door de artsen en het verplegend personeel. Onze coördinator Loek schreef er een verslagje over.

De opkomst van de vrijwilligers was groot, er waren er zeker veertig. We kregen allemaal een sticker met een logo erop. Afhankelijk van het logo werd je ingedeeld voor een rondleiding op de OK of Radiotherapie. De presentatie 'Binden en Boeien' was heel interessant en het was dan ook muisstil in de zaal.

De nieuwe hapjes en drankjes van het ziekenhuis waren verrassend, maar niet iedereen vond alles lekker. De verschillende soepen vonden gretig aftrek en over de zalmmousse was bijna iedereen enthousiast.

De verrassingsact was zonder meer grandioos, Eijo speelde op de piano en nagenoeg het gehele verpleegkundig personeel en zelfs een enkele arts zong uit volle borst mee. Geweldig!

Bij vertrek kregen alle vrijwilligers een mooi heideplantje en een barbecueschort mee naar huis. Iedereen vond het een topmiddag!